OMAISHOITAJAN TUKENA

Omaishoitajan ei tarvitse jäädä yksin. Meiltä saa saman tutun työntekijän kotiin, jolloin yhdessäolo on turvallista. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja sitoutuneet työhönsä.

Teemme aina kirjallisen sopimuksen asiakkaan kanssa, jossa sovitaan työn sisältö ja kirjataan ylös huomioitavat asiat huomioiden asiakkaan toiveet ja tarpeet. Teemme maksuttoman tutustumiskäynnin ennen palvelun aloittamista.

Omaishoidon vapaan palvelusetelit

Palveluseteleitä voidaan käyttää sijaishoitajan palkkaamiseksi kotiin. Palvelu setelillä sisältää omaishoidon tuen asiakkaalle kotiin annettavan hoidon ja huolenpidon hoitajan poissa ollessa. Kotona annettava hoito sisältää henkilökohtainen hoiva- ja huolenpito, terveyden- ja sairaanhoidolliset toimenpiteet, ruokailu, tarvittaessa ruuan valmistukseen liittyvät asiat, liikkumisessa avustaminen sekä vaatehuoltoon liittyvät asiat. Tuemme sosiaaliseen kanssakäymiseen, ihmissuhteisiin, virkistykseen ja harrastuksiin liittyvissä tilanteissa asiakasta.

Tampere / Orivesi yhdellä palvelusetelillä saa arkipäivänä 7-18 välillä 3,5 h apua kotiin vuonna 2022. Kysy ilta ja viikonloppuhinnoista sekä muiden kuntien hinnoista numerosta 040 7243829