SIIVOUS- JA PUHTAANAPITO

SIIVOUS- JA PUHTAANAPITO

Suunnittelemme kotisiivouksen kanssasi yhteistyössä ja palvelukokonaisuus kootaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Pidempikestoisessa sopimussiivouksessa teillä käy pääsääntöisesti samat siivoojat.

Kauttamme saat niin kertaluontoisen siivouksen, ylläpitosiivousta tai vaikka muuttosiivouksen. Teemme aina kirjalliset sopimukset siivouksen sisällöistä.

Lempäälän kunnan siivouspalvelusetelit käyvät myös meillä. Olemme yksi palveluntuottajista. Kotona asumista tukeviin tukipalveluihin oikeutettu voi ostaa palveluita (esim. esimerkiksi siivous- ruokaostos-, kylvetys- ja saattajapalvelut) arvonlisäverottomasti.


Siivous sisältää aina:


Lattiat imuroidaan ja pyyhitään.

Pölyt ja tahrat poistetaan. Avointen tasopintojen, peilien ja lasipintojen pyyhintä pölyistä sekä tahrojen pyyhintä kosketuspinnoilta.

Keittiö: Avoimet tasopintojen, välitilan kaakeleiden, kaapinovien, pienkodinkoneiden pintojen, liesituulettimen pinnan ja lieden pyyhintä, roskien pois vienti ja roska-astioiden puhdistus.

Suihkutilan pesu: roiskeiden korkeudelta, lavuaarin ja hanan pesu, peilien pyyhintä, pölyjen pyyhintä, wc-istuimen pesu, lattian imurointi ja kosteuspyyhintä.

Petivaatteiden vaihtamisen

Siivouksen yhteyteen voimme sopia erikseen esimerkiksi ikkunoiden, saunan ja uunin pesun.

Hyvä tietää:

Kesto: Muuttosiivoukset kestävät vähintään kolme tuntia.

Muutokset: Käynnin voi peruuttaa tai sen ajankohtaa muuttaa viimeistään kahta arkipäivää ennen siivouksen ajankohtaa. Kaikista muutoksista tulee ilmoittaa Apu Helka Oy:n puhelimitse tai sähköpostitse.